Politica de confidențialitate

Conform ultimelor dispoziții europene, COOPERATIVA SILISTEA PRODUCTIE SUINE se angajează să folosească responsabil datele personale ce sunt înregistrate automat de către script-uri automate oferite de Părți Terțe (în acest caz Google) în momentul în care un Utilizator accesează website-ul www.porkandcompany.com .

1. Adresa IP

Adresa IP este trimisă cu fiecare solicitare, astfel încât serverul să știe unde să trimită răspunsurile. Fiecare utilizator de Internet obține o adresă IP de la un furnizor de servicii Internet (ISP) de îndată ce se conectează la Internet. ISP-ul știe care adrese IP au fost folosite când și prin care utilizatorul de Internet. Legea impune ca ISP să păstreze aceste informații.

COOPERATIVA SILISTEA PRODUCTIE SUINE nu salvează local nicio adresă IP a vreunui Utilizator. Folosim în schimb adresa IP pentru recunoașterea sesiunilor și analizele geografice din instrumentul nostru oferit de Părți Terțe (Google).

2. Informații Suplimentare

Dacă ne furnizați în mod voluntar date personale prin intermediul formularului de contact, nu vom utiliza, nu vom procesa sau nu vom transfera aceste date dincolo de limitele permise de statut sau definite de dvs. în declarația dvs. de aprobare. În plus, vom transfera datele dvs. numai dacă suntem obligați să facem acest lucru prin hotărâri oficiale sau judiciare.

Încrederea dvs. este importantă pentru noi. Dacă aveți întrebări cu privire la Politica de confidențialitate a datelor, nu ezitați să ne contactați.